MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

31 No’lu Komite, tanışma toplantısında üyeleriyle buluştu 27.05.2024 tarihinde yayınlandı

MTSO 31 No’lu İşletme Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi kahvaltılı tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda üyeler birbirini daha yakından tanıma fırsatı buldu.


31 No’lu Komite, tanışma toplantısında üyeleriyle buluştu

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 31 No’lu İşletme Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır da katılımcılara eşlik etti. 39 No’lu Emlak Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Ümit Utku Mete’nin de katıldığı toplantıda söz alan Çakır, böylesi buluşmaları çok önemsediklerini belirtip ülke olarak, dünya ekonomileri olarak zor günlerden geçildiğini hatırlattı. Bu zor günlerin ancak dayanışma ile aşılabileceğine dikkat çeken Çakır, birlikteliği güçlendirecek her türlü çalışmayı değerli bulduklarını söyledi. Ardından Oda çalışmaları hakkında bilgi verip sektörlerin sorunlarının çözümü adına nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini ifade etti. Tek tek üyelerin kendisini tanıttığı toplantıda komite üyeleri de kendilerini tanıtıp çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

“Gökbulut: “Böylesi buluşmalarla iletişimi artırmak istiyoruz”
Narin Devrim Emre’nin moderatörlüğündeki toplantının açılışında konuşan MTSO 31 No’lu Komiteden Yönetim Kurulu Üyesi Gökben Gökbulut, komite olarak çok geniş kapsamlı hizmet ve üye yelpazesine sahip olmaları nedeniyle bir araya gelip tanışmak, iletişimi artırmak istediklerini söyledi. Böylesi buluşmalarla üyelerin fikir ve önerilerini öğrenip deneyim paylaşma fırsatı yakalanacağına dikkat çeken Gökbulut, “Bu, hem kendi işlerimize, hem de komitemizin sunduğu hizmet ve çalışmalardaki yetkinliğine katkı sunacaktır” dedi. Ardından Oda yapısı ve işleyişi hakkında bilgi aktaran Gökbulut, mevcut sorun ve önerileri komite kanalıyla yönetime, oradan da çözümü için ilgili kurumlara ulaştırmanın mümkün olacağını söyledi. Komitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verip daha etkin neler yapılabileceğine de değinen Gökbulut, “Elbette yapacağımız çok şey var. Ama bu meslek komitemizin birlik ve beraberliğini gerektiriyor. Gerçekten farklı alanlarda faaliyet gösteren üyelerin oluşturduğu zor bir komiteyiz. Ama iyi bir planlama, ortak akıl ve sık buluşmalarla bunu da aşacağımıza inanıyorum” dedi. Konuşmasını MTSO’nun hedeflerini özetleyerek sürdüren Gökbulut; bunların verimlilik, yeşil dönüşüm, dijitalleşme ve yeni nesil mesleki eğitim, kümelenme olduğunu dile getirip sözlerini, “Bu hedefler temelinde Meslek Komitemize çok görevler düşeceğine ve bu konuda Odamıza ve tüm MTSO üyelerimize en büyük desteği veren komite olacağımıza yürekten inanıyorum” diye tamamladı.

Kocakaplan: “Etkin çalışmak için bizleri daha çok zorlamalısınız”
Komite Başkanı İzzet Kocakaplan ise konuşmasında meslek komitelerinin odanın yaptığı proje ve tüm çalışmaların mutfağı olduğunu söyledi. “Bizler meslek komitesi olarak ne kadar çok bir araya gelebilir ve düşünce üretirsek sektör sorunlarımızı dile getirirsek Odamız da o kadar nitelikli işler yapar” diyen Kocakaplan, “Bu nedenle komitemizin etkin çalışması için bizleri daha çok zorlamalısınız” ifadelerini kullandı. Sektörün sorunlarına hep birlikte çözüm arayacaklarını kaydeden Kocakaplan, bu noktada her bir üyenin değerli düşüncelerine, bilgi ve deneyimine ihtiyaç olduğunu söyledi. 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER