Tasarım İçerik ve Marka Çalıştayı

Tasarım İçerik ve Marka Çalıştayı (2-3 Mayıs 2023)

2-3 Mayıs 2023 tarihlerinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi ev sahipliğinde "Tasarım İçerik ve Marka Çalıştayı" düzenlenecektir.

Programın Amacı:

E-ticaret ve sosyal medya kullanıma yönelik tasarım, içerik ve marka gibibaşlıklarda firmalarımız çalışanları ve yöneticilerinin dijital kapasitelerini geliştirmek bu programın amacını oluşturmaktadır.

Bu kapsamda e-ticaret ve sosyal medyada dijital araçlarının kullanılması ve dijital medyaların üretilmesi ile yeni nesil ve ileri düzeyde marka nasıl oluşturabilir, nasıl büyütebilir ve verimli birşekilde nasıl yönetebileceği yönelik çeşitli eğitimler verilecektir.

Program İçeriği:

o  Dijital Dünyada Tasarım ve İçerik Oluşturma

o  Stok Fotoğrafı Bulunması ve Kullanımı

o  Profesyonel ve Pratik Ürün Fotoğraf Çekimi

o  Görüntü İşleme Yazılımı Kullanımı

o  Nasıl Marka Olunur?

o  Sıfırdan Marka Planının Hazırlanması ve Uygulanması

o  Marka Ticareti

o  Tüm süreçleri kapsayan örnek vaka çalışmasının yapılması

Programa Katılım Şartları:

• Programa katılım ücretsizdir.

• Eğitimlerin bir bölümü uygulamalı olarak düzenlenecektir. Bu nedenle, katılımcıların bu eğitime"dizüstü bilgisayarları" ile katılmaları beklenmektedir.
  • Eğitime ön kayıt için aşağıdaki formu eksiksiz olarak doldurunuz. Ön başvurunuzun onaylanması halinde, kaydınızın kesinleşmesi için tarafınıza e-posta veya SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.
  • MTSO belirtilen programda değişiklik yapabilir.