"Okyanuslar ve Suların Restorasyonu" Misyonu: Türkiye, AKDENİZ HUB'ININ Kurulması Çalıştayı ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü tarafından, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Deniz Ticaret Odası ve Mersin Ekonomi Platformu katkıları ile "Türkiye, Akdeniz Hub'ının Kurulması Çalıştayı" 12 Aralık 2023 tarihinde düzenlenecektir.

Karar vericilerden sektörler temsilcilerine,  ilgili tüm paydaşları ortak çözüm üretmek üzere harekete geçirmeyi hedefleyen, ulusal eylemlerin paylaşılacağı ve temiz Akdeniz için gelecek adımların görüşüleceği "Misyon Okyanuslar: Akdeniz, Türkiye Hub'ının Kurulması Çalıştayı başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tarih: 12 Aralık 2023

Yer: Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin / TÜRKİYE