Kişisel Verilerin Korunması Kanunu bilgilendirme toplantısı

MTSO üyelerine yönelik Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve son güncel değişiklikler kapsamında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu bilgilendirme toplantısı

Kişisel Verileri Koruma Kurumu yetkilileri tarafından, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik gerçekleştirilecek olan toplantıda, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndan kaynaklanan yükümlülükler ve son değişiklikler, şirketler tarafından yapılması gerekenler hakkında bilgi verilecektir.

6 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 10:00’da Zoom uygulaması üzerinden online gerçekleştirilecek olan toplantıya katılım için aşağıdaki başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Toplantı linki başvuru yapan katılımcılara toplantı günü e-posta ve sms olarak gönderilecektir.

ZOOM Katılım Linki: https://us06web.zoom.us/j/86132228935?pwd=7ydJkCBVFicVwVbaSm4qn5OgL39FFP.1

Toplantı Kimliği: 861 3222 8935
Parola: KVKK