"İşletme Merceği" Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

"İşletme Merceği"  Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Sayın Üyemiz,

Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Kredi Garanti Fonu tarafından finanse edilen, “Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı” Türkiye’de kadınlar tarafından yönetilen KOBİ’lerin, finansmana erişimlerini kolaylaştırmak ve daha rekabetçi olmalarını sağlayabilmek amacıyla finansal ve teknik destek sunmaktadır.

Program; işletmelerini daha yakından izlemeleri ve analiz etmelerini, güçlü yanlarını keşfedip, geliştirmek ve finanse etmek için fırsatlar elde etmesine yardımcı bir araç olan “İşletme Merceği “uygulamasını da hayata geçirmiştir. www.kadinisletme.com adresinden ücretsiz şekilde erişilebilen uygulama sayesinde; işletmelerin genel durumu, hangi yönlerinin kuvvetli, hangi yönlerinin zayıf olduğu ücretsiz olarak analiz edilebilmektedir. Uygulama sonunda elde edecekleri raporda ise kendi işletmelerine ilişkin genel bir puan ve aynı sektörde ve alandaki benzer diğer işletmelerle karşılaştırma tabloları da bulunmaktadır.

Söz konusu destek programı ile ilgili olarak, 23 Eylül Cuma günü saat 15:00-17:00 saatleri arasında, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 4.Kat Meclis Salonunda yapılacak tanıtım toplantısına tefrişlerinizi bekler, saygılar sunarız.