IFS FOOD STANDARDI VE UYGULAMALARI SEMİNERİ

İhracat yapan gıda firmalarının, ihracat süreçlerinde talep edilebilen bir belgelendirme sistemi olan Uluslararası Özellikli Gıda Standardı (IFS-International Featured Standard) süreçleri hakkında üyelerimizi bilgilendirmek ve sertifikanın daha etkin kullanımını sağlamak amacıyla, Odamız ile IFS Türkiye iş birliğinde "IFS FOOD Standardı ve Uygulamaları Semineri" düzenlenecektir.

TARİH: 31 Ekim 2024
YER: MTSO 4. Kat Toplantı Salonu
SAAT: 10:30-16:30

Program kapsamında katılımcılara IFS standartları hakkında derinlemesine bilgi sunulacak ve uygulama süreçleri detaylı olarak açıklanacaktır. Özellikle gıda ihracatı faaliyet konusunda iştigal eden firmalardaki gıda mühendisleri, kalite ve pazarlama departman çalışanlarının katılımına uygundur.

Katılım sağlamak isteyen üyelerimizin, aşağıda yer alan formu 25 Ekim 2024 tarihine kadar eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.

Kayıt Formu: https://t.ly/Bf0KX
Detay Bilgi: 0 (324) 238 95 00 - 287/297