Geleceğin İşlerine Yönelik Dijital Gelişim Eğitim Programı- E-ticaret ve Sosyal Medya Eğitim Başvuruları Devam Ediyor!

Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı II (IPA II)’nin Cinsiyet Eşitliği Odağında Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde, Mersin Üniversitesi ve Girişimci İş Kadınları Derneği ortaklığıyla “Mersin İlinde Geleceğin İşlerine Yönelik Teknoloji Tabanlı Uygulamalı Eğitim Merkezi Kurulması (Establishment of Tech Based Applied Training Center for Future of Works in Mersin Province)” isimli bir proje yürütülmektedir.

Projenin uygulanması çerçevesinde geleceğin işlerinin ihtiyaçları doğrultusunda ilgili tüm taraflara (çalışanlar, işverenler, işsizler ve öğrenciler) gerekli bilgi ve becerileri kazandırmak amacıyla konusunda uzman eğitimcilerin katılımlarıyla "Geleceğin İşlerine Yönelik Dijital Gelişim Eğitim Programı" kapsamında E-ticaret ve Sosyal Medya Eğitimleri düzenlenecektir.

E-ticaret ve Sosyal Medya Eğitimlerinin yaklaşık 40 saat sürmesi planlanmaktadır. Planlanan eğitim tarih ve saatlerine aşağıda yer verilmektedir. Eğitimler, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası Atölye1886'da gerçekleşecektir.  Eğitim programı yüz yüze düzenlenecektir. Eğitim programına katılım ücretsizdir.

1. Grup:  26 Ağustos- 31 Ağustos 2024 (10:00 - 17:30)

2. Grup:  09 Eylül- 14 Eylül 2024 (10:00 - 17:30)

3. Grup:  16 Eylül - 21 Eylül 2024 (10:00 - 17:30)

Eğitim içeriklerini görmek ve kayıt olmak için buraya tıklayınız!