Yenilikçi Teknolojiler Zirvesi ve Sergisi, 24-26 Kasım 2022 19.09.2022 tarihinde yayınlandı

24-26 Kasım 2022 tarihlerinde Gaziantep Sanayi Odası desteğiyle Yenilikçi Teknolojiler Zirvesi ve Sergisi Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecektir.

Yenilikçi Teknolojiler Zirvesi ve Sergisi,   24-26 Kasım 2022

Sergiye teknolojik alanda yenilikçi ürünler geliştiren Ar-Ge Merkezleri, teknopark firmaları, OSB firmaları ve üniversiteler katılım sağlayarak son teknolojilerini ve ürünlerini sergileyeceklerdir.

Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan organizasyon, yerli üretimdeki katma değeri artırmak, Türkiye’nin sanayi ve teknolojisini daha ileri seviyelere yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Alanında uzman isimlerin söz alacağı bu zirveye www.yenilikciteknolojiler.com web sayfası üzerinden kayıt olunmakta ve detaylı bilgiye ulaşılabilmektedir.