Vnukova Havalimanı “Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kompleksi” Proje Önerisi 02.03.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iletilen "Vnukova Havalimanı “Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kompleksi” Proje Önerisi" konulu yazısına atfen bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriği aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulmaktadır.

Vnukova Havalimanı “Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kompleksi” Proje Önerisi

İlgili yazıda, Rusya Federasyonu'nun Domodedovo, Sheremetyevo ve Zhukovski Havalimanları ile birlikte Vnukova Havalimanı'nın Moskova'da hizmet vermekte olan dört uluslararası havalimanından biri olduğu vurgulanarak şehir merkezine en yakın (28 km.) konumda olan Vnukova Havalimanı'ndan, ülkemizin başta İstanbul olmak üzere Ankara, Antalya, Gazipaşa, Bodrum, Dalaman'daki havalimanlarına sürekli ve/veya sezonsal uçuşlar gerçekleştirilmekte olduğu belirtilmektedir. Rusya pazarına özellikle mal ihracatı yapan/yapacak olan firmalar için uzun vadeli kiralama imkanı ile tam zamanlı depo ve lojistik hizmetleri sunulacağının belirtildiği "Vnukova Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kompleksi" projesi hakkında hazırlanan sunum aşağıda yer verilen bağlantı üzerinden ulaşabilir, firma yetkilisin iletişim bilgilerine aşağıda yer verilmiştir.

Firma Yetkilisi: Dimitri Babkin; Yatırım ve Varlıklar Yönetim Direktörü Telefon: +7 495 436 66 66 Dahili: 17115; E-posta: [email protected]

Vnukova Proje Sunumu