Uzak Ülkelere Hizmet İhracatı Anket Çalışması 24.11.2021 tarihinde yayınlandı

Uzak Ülkelere Hizmet İhracatı Anket Çalışması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından uzak ülkelere hizmet ihracatının geliştirilmesi için bir strateji belgesi oluşturulmasına yönelik çalışmaların başlandığı belirtilmektedir.

Yazıda devamla, ilgili çalışma hakkında hizmet ihracatı gerçekleştiren firmaların bir anket aracılığıyla görüşlerinin alınacağı ifade edilerek, anketten elde edilen geri dönüşlerin anılan strateji belgesi kapsamında oluşturulacak eylem planlarında değerlendirmeye alınacağı ve ilgili firmaların ihtiyaçlarına ve karşılaştıkları sorunlara yönelik planlamaların yapılacağı bildirilmektedir.

Bu itibarla, 26 Kasım 2021 tarihine kadar aktif durumda olan anket bağlantısının (http://s.alchemer.com/s3/f3b078e82aa6) doldurulmak üzere hizmet ihracatı gerçekleştiren üye firmalarımız ile paylaşılması istenmektedir.

Üyelerimize duyurulur.