TOBBUYUM ARABULUCULUK UYGULAMA ATÖLYELERİ BAŞLIYOR! 07.09.2023 tarihinde yayınlandı

TOBBUYUM ARABULUCULUK UYGULAMA ATÖLYELERİ BAŞLIYOR!

Arabulucular için uygulamada ihtiyaç duyulan tüm pratik konulara cevap bulmak, yeni dava şartı arabuluculuk türleri de dahil olmak üzere hem dava şartı hem de ihtiyari arabuluculuk dosyaları kapsamında; arabulucunun dosya kabulü, sürecin planlanması, sürecin tutanaklaştırılması gibi ihtiyaç duyulan tüm pratik bilgileri sizlere aktarmayı hedeflediğimiz Arabuluculuk Uygulama Atölyeleri  başlıyor!
Mersin Ticaret ve Sanayi Odasında 16 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinliğe katılmak için aşağıda yer verilen Bilgi ve Kayıt Linkinden kayıt olmanız gerekmektedir. TOBBUYUM Arabuluculuk Uygulama Atölyeleri Eğitim Programına kesin kayıt işlemi; ön kayıt formunun doldurulması ve eğitim ücretinin yatırılması ile tamamlanacaktır. Eğitim programına katılım için gerekli bilgiler kayıt işlemini yaptıran arabulucularımızın kayıtlı e-posta adreslerine iletilecektir.

Bilgi ve Kayıt için Tıklayınız