T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü -İhale Duyurusu 15.03.2017 tarihinde yayınlandı

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü -İhale Duyurusu

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğünden Odamıza intikal eden yazıda; Mersin’in Akdeniz ilçesi, Nusratiye mahallesi, (56) ada, 829 nolu parselde kayıtlı taşınmaz iler (58) ada (8) no’lu parselde kayıtlı taşınmazlar üzerine Eğitim Alanı ve Eğitim Alanı Kültürel Tesisleri fonksyionu verilmek üzere; 10.09.2008 tarih ve 26993 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ‘’Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik’’ çerçevesinde, aynı yönetmeliğin 25.maddesi gereği açık teklif yöntemi ile yirmi beş yıllığına restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verilmesi işinin 05.04.2017 Tarih ve saat 14:00’da ihaleye çıkarıldığı bildirilmiştir.

İhale ilanını görüntülemek için tıklayınız.

Detaylı bilgi için BURADAKİ adresi ziyaret edebilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.