Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Webinarı 07.06.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iletilen "Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Webinarı" konulu yazısına atfen bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriği aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulmaktadır.

Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gerçekleştirilecek olan webinarda BASF Türk Kimya ve Betek Boya ve Kimya işletmelerinin satınalma ve tedarikçi programları anlatılacak ve bu işletmelerin ekteki tabloda yer alan sektörler, ürün grupları ve teknolojilerde faaliyet gösteren işletmelerden ihtiyaç duyduğu ve satın almayı planladığı ürünler hakkında bilgi verilmesinin ardından katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.İlgili Webinara kayıt olmak ve detaylı bilgi  için aşağıda yer verilen bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kayıt & Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız