Prowein Dusseldorf 2025 Milli Katılım 02.07.2024 tarihinde yayınlandı

Prowein Dusseldorf 2025 Milli Katılım

Düsseldorf/Almanya’da, 16 - 18 Mart 2025 tarihleri arasında düzenlenecek olan ProWein Düsseldorf 2025 Uluslararası Şarap ve Alkollü İçecekler Fuarı’na yönelik olarak İstanbul İhracatçı Birlikleri genel sekreterliği tarafından 7. kez Türkiye Milli Katılımı organize edilmesi planlanmaktadır.

ProWein, uluslararası şarap ve alkollü içecekler sektörünün önde gelen fuarı olarak bilinmektedir. Dünyanın çeşitli ülkelerinde ve bölgelerinde üretilen şarapların, alkollü içeceklerin ve bu ürünlerle bağlantılı aksesuarların ön planda olduğu bir etkinliktir. Her yıl binlerce katılımcı firmayı ve ziyaretçiyi bir araya getiren ProWein, 2024 yılında, 5.400 katılımcı firma ile 47.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır.

Ülkemizin zengin yerli üzüm çeşitliliği göz önüne alındığında, milli katılım organizasyonunun önemi oldukça büyüktür. Bu organizasyon, ülkemizin sektördeki potansiyelini uluslararası platformda gösterme ve tanıtma fırsatı sunmaktadır. Bu kapsamda, 2025 yılında gerçekleşecek ProWein fuarına milli katılımın sağlanması, ülkemizin sektördeki yerinin güçlendirilmesi açısında önem arz etmektedir.

Uzun dönemli müşteri ilişkilerinin ve hatta ortaklıkların kurulması ve sektörle ilgili en son gelişmelerin ve potansiyel rakiplerin takip edilebilmesi açısından fırsat niteliği taşıyan ProWein Düsseldorf 2025 Uluslararası Şarap ve Alkollü İçecekler Fuarı’nın Milli Katılımcılarına, İStanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğince;

• Stant alanı kiralanması
  • Stant inşaat, dekorasyonu ve elektrik bağlantısı, stant temizliği
  • Ürünlerinizin nakliye, gümrükleme ve stant teslimi
  • Reklam ve tanıtım

hizmetleri veirlmektedir.

Bahse konu fuara ilişkin planlamanın sağlıklı olarak yapılabilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere, fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin, 12 Temmuz 2024 Cuma günü mesai saatleri bitimine kadar ekte yer alan ön başvuru formunu doldurarak, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya [email protected] e-posta adresine göndermesi gerekmektedir. İlgilenen üyelerimize duyrulur.

EK:

Ön Başvuru Formu