Portekiz - Metro Hattı Yapımı İhalesi 23.02.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iletilen "Portekiz - Metro Hattı Yapımı" konulu yazısına atfen bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriği aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulmaktadır.

Portekiz - Metro Hattı Yapımı İhalesi

İlgili yazıda,  Portekiz'de bir kamu iştiraki olan "Entidade Publica Empresarial" tarafından mevcut bir metro hattının Sao Sebastiao ve Alcantara arasına uzatılması için 330.000.000- Avro bedelle bir metro hattı yapımı ihalesinin açılmış olduğu belirtilmiştir. İhalede verilecek fiyat tekliflerinin tek kriter olmayacağı, firmaların kayıt yaptırarak ihale dokümanlarını indirebileceği bildirilmekte olup,ihale teklif süresinin 27 Nisan 2023 tarihinde son bulacağı ifade edilmektedir. Söz konusu ihale linkine aşağıda yer verilen bağlantı üzerinden ulaşabilir, kayıt yapmak için ise www.saphetygov.pt adresine tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

İhale Linki