Panama-Kosta Rika Genel Ticaret Heyeti 02.03.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye İhracatçı Birliği tarafından iletilen "Panama-Kosta Rika Genel Ticaret Heyeti" konulu yazısına atfen bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriği aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulmaktadır.

Panama-Kosta Rika Genel Ticaret Heyeti

İlgili yazıda, Uzak Ülkeler Stratejisi kapsamında potansiyel Pazar niteliğindeki ülkelere yönelik ihracatımızda artış sağlaması ve ihracat ürünlerimizin tanımı amacıyla 9-15 Nisan 2023 tarihleri arasında, Panama ve Kosta Rika'ya yönelik tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli bir Ticaret Heyeti gerçekleştirilecek olup, söz konusu organizasyonda Panama ve Kosta Rika'dan iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. İlgili konuya ilişkin son başvuru tarihi 09/03/2023 mesai bitimine kadar başvurun yapılması  gerektiği ilgili yazıda belirtilmiştir. İlgili yazının detaylı bilgisi ve başvuru linkine aşağıda yer verilen bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Başvuru Linki