MERSİN SERBEST BÖLGESİ’NDE BULUNAN BAZI ÜSTYAPILAR YATIRIMCILARIN KULLANIMINA VERİLECEKTİR 27.05.2024 tarihinde yayınlandı

Ticaret Bakanlığı'dan odamıza gelen yazıda, Mersin Serbest Bölgesi’nde Bulunan Bakanlığımız Tasarrufundaki Üstyapıların Kullanım Hakkının Faaliyet Ruhsatı Süresi ile Sınırlı Olmak Üzere Verilmesine Yönelik İlan İşbu ilan, 3218 sayılı Serbest Bölgeler Kanunu’nun 5’inci maddesi, Serbest Bölgeler Uygulama Yönetmeliği’nin 8’inci maddesinin onuncu fıkrası, 11 ve 41/1 (ç-4) maddeleri ile Serbest Bölgeler Genel Müdürlüğü’nün 2019/4 sayılı Serbest Bölgelerdeki Üstyapı ve Taşınmazların Kiralanması, Devri, Satışı ve Yıkımına İlişkin Genelge’sine dayanılarak hazırlanmıştır. Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Karaduvar SB Mahallesi Mersin Serbest Bölgesi’nde bulunan ve aşağıda bilgileri yer alan üstyapılar, Ticaret Bakanlığı tarafından verilmiş veya verilecek Faaliyet Ruhsatı’na bağlı olarak, bu Faaliyet Ruhsatı süresince ve bu Faaliyet Ruhsatı’nda belirtilen faaliyetler kapsamında kullanılmak şartıyla, 2019/4 sayılı Genelge’nin 8, 9 ve 10’uncu maddelerinde belirtilen usulde, kapalı zarf içinde fiyat teklifi alma ve açık artırma usulünün birlikte uygulanması suretiyle, yatırımcıların kullanımına verilecektir. Konu bahse geçen yazıya ulaşmak için aşağıda yer verilen bağlantı üzerinden erişebilmektedir.

İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.