Mersin-Girne Seferleri Odamız Üyelerine İndirim 07.06.2024 tarihinde yayınlandı

Mersin-Girne Seferleri Odamız Üyelerine İndirim

25 yıldır TC-KKTC-TC arasında düzenli gemi seferleri gerçekleştirerek yolcu ve Ro-Ro taşımacaığı yapan Akgünler Denizcilik, 07.06.2024 tarihinden itibaren Mersin-Girne-Mersin "Hızlı Deniz Otobüsü"düzenli seferleri başlatma kararı almıştır.  İlk etapta haftada iki tam sefer şeklinde planlanan ve seyir süresi 4 saat olacak olan bu seferler, talebe bağlı olarak haftada 3 veya karşılıklı 4 sefer şeklinde artırılabilecektir. Firmanın hedefi iki liman şehri olan Mersin ve Girne'yi birbirine yaklaştıraqcak olan karşılıklı seferler ile Turizm ve Ticari iş birliklerinin artırılmasıdır.

Akgünler Denizcilik, tüm gemilerinin Uluslarası Emniyetli YÖnetim Sertifikası (ISMC) ve Uluslararası Gemi ve Güvenlik Sertifikası (ISPSC) gibi sertifkalarla donatılmış olduğunu ve Loyd kuruluşları tarafından sürekli denetime tabi tutularak klaslı bir şekilde tüm uluslarası denizcilik kurallarına uygun olarak faaliyet sürdürdüklerinin önemini vurgular, Mersin-Girne-Mersin seferinin 384 yolcu kapasiteli "Akgünler 3" gemisiyle düzenleneceğini belirtmişlerdir.

Firma tarafından,15 Haziran 2024 - 15 Eylül 2024 periyodunda bu güzergahta seyahat etmek arzusunda olan tüm üyelerimize 20% indirim imkanı sunulmuştur. Tüm üyelerimize duyurulur.