Lojistik Sektörünün Uluslararası Devleri Mersin’de 08.07.2021 tarihinde yayınlandı

CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı kapsamında CNR Holding'ten alınan e-posta aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

Lojistik Sektörünün Uluslararası Devleri Mersin’de

Fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding, lojistik sektörünün en büyük fuarını organize etmeye hazırlanıyor. Türkiye’nin en büyük limanının bulunduğu Mersin’de düzenlenecek olan CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuar’ı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Mersin Deniz Ticaret Odası iş birliğinde hayata geçirilecektir.

Uluslararası öncü lojistik firmalarının yer alacağı, yerli ve yabancı ihracatçı ve tedarikçi firmaların lojistik çözümlerini inceleyerek yeni iş ortaklıkları kuracağı bu dev ticari platform UND – Uluslararası Nakliyeciler Derneği, UTİKAD - Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği, LODER – Lojistik Derneği ve Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği’nin üyelerinin katılım desteğiyle ile düzenlenecektir.

Lojistik sektörüne dair ürün, hizmet ve donanımların yer alacağı fuarı, başta Doğu Akdeniz Bölgesi ve çevresi olmak üzere yurtiçinde faaliyet gösteren çeşitli sektörlerin üretici, ihracatçı ve tedarikçi firma profesyonelleri, yurtdışından Türkiye ile ticaret yapan yabancı firma temsilcileri, yabancı ticaret misyonları, yatırım ofisleri, uluslararası lojistik sektörünün federasyon üyesi dernek üyeleri ziyaret edecektir.

Bu eşsiz ticaret platformunu sunacak olan fuar esnasında başta Mersin’in Uluslararası alandaki lojistik potansiyel ve önemini vurgulayacak bir panel olmak üzere lojistik sektör profesyonellerinin ve onlardan hizmet talep eden firma yetkililerinin de takip edeceği seminer ve sunumlar gerçekleştirilecektir. Fuar bünyesinde düzenlenecek olan seminer ve sunumlarda; lojistikte dijital dönüşüm, akıllı lojistik çözümler gibi konular yerli ve yabancı akademisyenler ve sektör profesyonelleri tarafından ele alınacaktır.

Her yıl ortalama 50 fuar organize eden CNR Holding, Türk fuarcılık sektörünün en büyük yatırımı olarak hayata geçirdiği Global Pazar İstihbarat Sistemi’ni, CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuar’ı için çalıştırmaya başladı. Sistem, dünyanın dört bir yanındaki iş ortaklarını özel olarak davet ederek, profesyonel alım heyeti programı kapsamında fuar katılımcıları ile eşleştirecek. Lojistik sektörü bu sistem ile iç piyasanın yanında özellikle yabancı sektör profesyonellerini fuar katılımcıları ile bir araya getirecek. Ağırlıklı olarak B2B iş görüşmeleri şeklinde gerçekleşecek olan bu toplantılar, uzun soluklu iş anlaşmaları ile sonuçlanacaktır.

Alan satışları devam eden CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuar’ı, organizatörleri ve sektörün en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarının desteği ile kısa zamanda Avrasya ve Ortadoğu bölgesinin en büyük ticaret platformu olmayı hedefi ile düzenlenecek. Lojistik sektörüne dair tüm ana ve alt sektörlerin paydaşlarının yoğun ilgisi ile karşılanan CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuar’ı, lojistik ve taşımacılık sektörünün markalaşma sürecine de çok büyük katkı sağlayacaktır.

Katılım İçin:

Remzi Başak