İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi 21.08.2024 tarihinde yayınlandı

İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi

Ülkemiz e-ihracat hedefleri doğrultusunda, Türk markalarının küresel pazarlarda bilinirliğinin sağlanması, pazar paylarının arttırılması amacıyla; Ticaret Bakanlığı himayelerinde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) iş birliğiyle, Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) tarafından 4-5 Eylül tarihlerinde, Haliç Kongre Merkezi’nde, İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi düzenlenecektir.

Profesyonel katılımın sağlanacağı etkinliğe, Küresel pazar yerleri, çok kanallı perakendeciler, dijital ödeme sistemleri, online satıcılar, girişimciler, Türkiye'nin en başarılı KOBİ'leri, üst düzey profesyoneller, distribütörler, alıcılar, hizmet sağlayıcılar, tedarikçiler ve entegratörler katılım sağlayacaktır.

Zirvede dünyaca ünlü keynote konuşmacılar, uzman panelistler, Küresel trendler, yapay zeka ve dijital dönüşüm, marka oluşturma ve dijital pazarlama, yeni nesil teknolojiler, e-ihracat stratejileri, e-ticaret operasyonları ve düzenlemeleri konularına odaklanılacaktır.

TİM koordinasyonunda düzenlenecek olan B2B görüşmelerde katılımcı firmalar, dünyanın önde gelen pazaryerleriyle birebir görüşme imkânı bulacaklardır. Bu imkândan yararlanmak isteyen firmaların, www.igexx.com üzerinden “B2B 4 B2C” bölümünde yer alan katılımcı kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Etkinliğin sadece profesyonellere açık olması ile önemli iş ağları sağlayacaktır.

Türkiye'nin önde gelen e-ihracat, perakende şirketleri ile hizmet sağlayıcılarının ürün ve hizmetlerini tanıtacağı Zirve’ de çeşitli kategorilerde başarılı şirketlere ödül verilecek, ayrıca sektör meslektaşlarıyla ağ kurma fırsatları da yakalanabilecektir.

Zirve hakkında daha fazla bilgi için http://www.igexx.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Üyelerimize duyrulur.