IFAT 2018 Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 07.05.2017 tarihinde yayınlandı

IFAT 2018 Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı

TOBB’den alınan yazıda İstanbul Ticaret Odası'nın yazısına atfen; Almanya'nın Münih şehrinde, 14-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek IFAT 2018 Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı Türkiye Milli Katılım organizasyonunun taraflarınca gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

İki yılda bir düzenlenen dünyanın en büyük Atık Su, Arıtma Sistemleri, Katı Atık, Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Fuarı olan IFAT Fuarı'nın Türkiye Milli Katılımının, 2012 yılından beri taraflarınca düzenlenmekte olduğu; 2018 yılında milli katılım organizasyonunun firmaların talepleri doğrultusunda, Atık Su ve Su Arıtma Sistemleri, Katı Atık ve Geri Dönüşüm ile Araç Üstü Ekipmanlar ve Cadde Temizliği sektörlerinin yer aldığı 3 salonda organize edileceği belirtilmiştir.

IFAT 2018 Fuarı milli katılım organizasyonu katılım ücreti: Tüm fuar hizmetleri dahil 550 Euro/m2 olup, bu çerçevede; yer tahsisi, stand inşaatı, elektrik bağlantısı, aydınlatma ve temel dekorasyon malzemeleri, nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri, Türkiye pavilyonunun fuar alanında katılımı, milli katılım katalogunda firma bilgilerinin yer alması, ofis, iletişim araçları, güvenlik, ikram hizmetleri, stand büyüklüğü ile orantılı ücretsiz fuar giriş kartı dahil olmak üzere tüm ana hizmetler,

Nakliye ve Gümrükleme organizasyonu hariç yukarıda sunulan diğer tüm fuar hizmetleri dahil 510 Euro/m 'dir.

Ayrıca, fuarın devlet desteği kapsamında olduğu, paket fiyat üzerinden %50 oranında devlet desteğine ilişkin işlemlerin takibinin de taraflarınca yürütüleceği açıklanmıştır.