Elektrik, Elektronik ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Eğitimleri, Yer: MTSO Atölye1886 07.09.2023 tarihinde yayınlandı

IQVET-III Programı kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından fonlanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının hibe yöneticisi olduğu Mersin İlinde İş Dünyasının Değişen İhtiyaçlarının Mesleki Eğitimin Entegrasyonu ile Karşılanması Projesi (Sözleşme No:TREESP2.1.IQVETIII/P-03/42) Odamız Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmektedir. Bahse konu projemiz kapsamında elektrik, elektronik ve endüstriyel otomasyon alanında meslek öğretmenlerimizin ve özel sektörün uygulamalı eğitim ihtiyacını karşılamaya yönelik altyapı ile donatılan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Sektörel Yetkinlik Geliştirme Merkezi’nde elektrik, elektronik ve endüstriyel otomasyon teknolojileri alanlarında çalışan teknik personellere (ara eleman, tekniker, mühendis vb.) yönelik eğitim faaliyetleri düzenlenecektir.

Pnomatik, Servo Motorlar, PLC’li Programlama, Tersine Mühendislik, Arttırılmış Gerçeklik, Nesnelerin İnterneti, gibi birçok başlığı kapsayan "Uygulamalı Eğitim" içeriğine, eğitim takvimine ve kayıt formuna erişim sağlamak için TIKLAYINIZ.

Detaylı Bilgi İçin:

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Atölye1886