Deprem Nedeniyle Faaliyette Olmayacak Gümrük Müdürlükler 23.02.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iletilen " Deprem Nedeniyle Faaliyette Olmayacak Gümrük Müdürlükler" konulu yazısına atfen bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriği aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulmaktadır.

Deprem Nedeniyle Faaliyette Olmayacak Gümrük Müdürlükler

İlgili yazıda, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeni ile Antakya, Adıyaman, Islahiye ve Kahramanmaraş Gümrük Müdürlüklerine ait hizmet binalarının kullanılamaz hale gelmesi ve mevcut koşullarda hizmet verilmesinin mümkün olmaması nedeniyle, adı geçen gümrük müdürlüklerince gerçekleştirilen işlemlerin, ikinci bir talimata kadar diğer gümrük müdürlüklerince yürütülmesinin Ticaret Bakanlığı tarafından uygun bulunduğu açıklanmıştır.