2023 Yılı Hayvan Hastalıkları İle Mücadele ve Hayvan Hareketleri Kontrolü Genelgesi 16.02.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iletilen " 2023 Yılı Hayvan Hastalıkları İle Mücadele ve Hayvan Hareketleri Kontrolü Genelgesi" konulu yazısına atfen bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriği aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulmaktadır.

İlgili yazıda, Hayvan hastalıklarının önlenmesi, mücadelesi, kontrol ve eradikasyonu, hayvanların kimliklendirilmesi, kayıt altına alınması ve hareket kontrollerini sağlamaya yönelik hazırlanan 2023 yılı "Hayvan Hastalıkları ile Mücadele ve Hayvan Hareketleri Kontrolü Programı" yayımlandığı ifade edilmektedir.  İlgili yazının Ek'lerine aşağıda yer alan bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Aşılama Programı

Hayvan Hastalıkları İle Mücadele ve Hayvan Hareketleri Kontrolü Programı