MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Zafer Bayramımız kutlu olsun... 30.08.2018 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümünde yayınladığı mesajında, “Bu büyük destana, birlik ve beraberliğimize her zaman sahip çıkarak, Ulu Önderin akla ve bilime dayanan ilke ve değerlerinden aldığımız güçle ülkemizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi yapacağız” dedi.


Zafer Bayramımız kutlu olsun...

Tüm ulusun ve iş dünyasının Zafer Bayramı’nı kutlayan Kızıltan şunları söyledi:
“Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan ve Türk Milleti'nin büyük sıkıntılar ve yokluklar içinde verdiği var olma mücadelesinin zaferle taçlandırılmasının simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümünü kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz.
1922 yılında, 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, tarihimizin en önemli başarılarından birisidir. Büyük zaferin 96. yılında, 30 Ağustos, ülke topraklarının, işgal kuvvetlerine bırakılmayacağının açık bir ifadesidir. Bugün de aynı ruh devam etmektedir. Bu büyük destana, birlik ve beraberliğimize her zaman sahip çıkarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü ve bekası için yorulmadan çalışarak, Ulu Önderin akla ve bilime dayanan ilke ve değerlerinden aldığımız güçle, uygarlık yolunda kararlı ilerleyişimizi sürdürerek ve ülkemizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi yaparak atalarımıza lâyık olacağız.
Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun. Bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.”

 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER