MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Ticaret Sicil Gazetesi artık 2 saatte yayınlanıyor 30.07.2020 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından çıkarılan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yapılan dijital dönüşüm sayesinde, Ticaret Sicil Müdürlüklerince tescil edilen ve elektronik ortamda gönderilen ilanlar, 2 saat içerisinde yayımlanmaya başladı.


Ticaret Sicil Gazetesi artık 2 saatte yayınlanıyor

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Mersin Ticaret Sicil Müdürlüğünce, 29 Temmuz 2020 tarihi itibariyle yapılan tesciller, 2 saat içerisinde ticaret sicil gazetesinde yayınlanmaya başladı. TOBB ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen e-dönüşüm projesiyle MERSİS’te gerçekleştirilen tescili ihtiva eden ilanlar, elektronik ortamda aktarılıp en geç iki saat içerisinde Gazetede yayımlanıyor.
1 Temmuz’da pilot çalışmalarına başlanan uygulama, verilen eğitimlerin ardından Mersin’de de uygulama başladı. Uygulamayla günde 1.000’in üzerinde ilan elektronik ortamda alınarak aynı gün yayınlanmaya başlandı. MTSO’da kuruluş ve değişiklik tescili yapılan firmalar, işlemlerinin tamamlanmasından 2 saat sonra, talep etmeleri halinde Ticaret Sicil Gazetelerini, Odadan ya da gazetenin web sayfasından (www.ticaretsicilgazetesi.gov.tr) e-imzalı olarak temin edebilir.
 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER