MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Şahne’ye hüzünlü veda  13.07.2021 tarihinde yayınlandı

Mersin’de 2016 yılında başladığı İl Emniyet Müdürlüğü görevine İzmir’e atanması sonrasında veda eden Mehmet Şahne adına gece düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı gecede Şahne’nin Mersin’de gösterdiği başarılara, kentte oluşturduğu kardeşlik ortamına ve güçlenen asayişe dikkat çekildi. Şahne emekliliği sonrasında Mersin’de oturmaya davet edilerek uğurlandı.  


Şahne’ye hüzünlü veda 

Mersin Valiliği himayesi Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) evsahipliğinde İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Şahne onuruna veda yemeği düzenlendi. Mersin Valisi Ali İhsan Su, Milletvekilleri, Rektörler, İl Kamu Kurumu Yöneticileri, Odalar ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Meslek Komitesi Başkanlarının katıldığı veda yemeğinde duygusal anlar da yaşandı. Veda konuşmalarının ardından katılımcılar Şahne adına hazırlanan kısa film gösterimini izledi. Gece, Şahne’ye sunulan plaket ve çiçeklerin ardından kesilen pasta ile sona erdi. 

İzol: “Kendi adımıza üzgün İzmir adına sevinçliyiz”
Gecede katılımcıları selamlayan MTSO Meclis Başkanı A. Hamit İzol, Şahne’nin Mersin’e geldiği günden itibaren çok güzel çalışmalara imza atarak herkesin gönlünü kazandığını söyledi. Yapılan çalışmalar sonunda kentte kardeşlik havası estiğini vurgulayan İzol, “Kendi adımıza üzgünüz ama İzmir adına sevinçliyiz. Yolun açık olsun Sayın Müdürüm. Gönlümüz, kalbimiz seninle. Buradaki başarının 10 katını orada göstereceğine inanıyoruz. Emekliliğinde de Mersin’e bekliyoruz” dedi. 

Kızıltan: “Giderken Mersin’i birlik olarak bırakıyorsunuz”
Açılış konuşmasını yapan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise sözlerine, “Mehmet Şahne Emniyet Müdürümüz ama biz onu hep kardeşimiz olarak gördük. Gerçekten birbirimize hep kardeşlik ilişkisi içinde davrandık” diyerek başladı. Mersin’de 7’den 70’e herkesin Şahne’yi bir kardeş, ağabey, dost olarak gördüğünü, görevini bu yaklaşımla ifa ettiğini kaydeden Kızıltan, “Gerek sizin gerek Sayın Valimizin ve tüm kamu kurum yöneticilerinin, belediyelerimizin Mersin’e değerli katkıları oldu. Siz buradan ayrılırken tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşu üyelerini, tüm kenti birlik ve beraberlik içinde bırakıyorsunuz. Bu birlik her zaman devam edecek. Kalbimiz sürekli sizinle olacak. Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Şahne: “İstediğim aile ortamını sağladığımı görüyorum”
Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise veda konuşmasında, şunları söyledi: 
“2016 yılı Ekim ayında başladığım Mersin’deki görevime bugün veda ediyorum. Mersin’de göreve başladığım günden bu yana temel önceliğimiz insan odaklı ve adalet anlayışı içinde görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek oldu. Bu gayret içerisinde Mersin Emniyet Müdürlüğü olarak kendim ve personelimi sokakta çöp toplayan Suriyeli kardeşimizden gecekondu aralarında top oynayan çocuklara kadar hepsini ailemizin birer ferdi olarak görmesini sağlayarak vatandaşlarımızdan aldığımız destekle, Mersin’imizin çok daha güvenli bir huzur kenti haline gelmesine önemli katkılar sağladığımıza inanıyorum. Atanmış olduğum görevi devam ettirebilmem için sizlerden ayrılmamız gerekiyor. Personelimizle halkımızla her zaman bir aile olmaya çalıştık. Herkese bir aile edasıyla yaklaştık. Bugün burada istediğimiz aile ortamını sağladığımızı görüyorum. Mersin’den İzmir’e gitmek bir başarı, bir ödül ise bu ödülü benden çok personelim ve Mersinli siz hemşerilerimiz daha çok hak ediyorsunuz. Herkese teşekkür ediyorum.”

Su: “Kentte huzur ve güven ortamını tesis etti”
Mersin Valisi Ali İhsan Su ise konuşmasına, “Mehmet Şahne Müdürümüz 2016’dan beri özel hizmetlere imza attı. Devletin Valisi olarak kendisinden çok memnundum. Yaptığı hizmetlerle ilimizdeki birçok sorunlu konuyu çözüp bitirdi. Şu anda ilin her köşesinde huzur, güven ve asayiş sağlandı. Sayın Müdürümüz bu huzur ve güven ortamının tesisinde gösterdiği gayretler yanında sosyal anlamda da ciddi projelere imza atarak ilimizin gelişmesine, kalkınmasına katkı sağlamıştır” dedi. Şahne’nin İzmir’de de güzel hizmetlere imza atacağına inandığını dile getiren Su, sözlerini, “Her şey gönlünce olsun. Sayın Müdürümüze her zaman gönlümüz de evimiz de kapımız da açık. Kendisini sağlık ve afiyetle İzmir’e uğurluyor, her şey gönlünce olsun diyoruz” diye tamamladı. 


 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER