Ramazan Bayramı yardımlaşma ve dayanışma demektir 14.06.2018 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, dini bayramların gönülleri yakınlaştırıp dargınlık ve kırgınlıkları unutturması adına ayrı bir önem taşıdığına dikkat çekerek, “Birlik, beraberlik, barış ve huzurun harcı Ramazan Bayramımızın, sosyal yardımlaşma ve dayanışmamızın zirveye çıktığı günler olmasını diliyorum” dedi.

Ramazan Bayramı yardımlaşma ve dayanışma demektir

Başkan Kızıltan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Dini bayramlarımız insanlar arasında yardımlaşmayı, dayanışmayı ve hoşgörüyü inşa eden; birlik, beraberlik, huzur ve barışın harcıdır. Birlik ve beraberliğimizin temelini güçlü bir toplumsal yapıya dayanır. Geleneksel olarak da tüm ailelerin bir arada bulunduğu bayramlar, bireylerin aynı düşünce ve değerlerde buluşmalarına vesile olmakta, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yaşanmasına olanak sağlamaktadır. Milli ve dini duygularımızın, inançlarımızın, örf ve adetlerimizin uygulanıp sergilendiği Ramazan Bayramımızın, sosyal yardımlaşma ve dayanışmamızın zirveye çıktığı günler olmasını diliyorum. Mersin iş dünyası adına, Ramazan Bayramının, başta milletimize, dünyaya, barışa ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.”