MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Oda Üyeleri bankalarla yaşadığı sorunu online bildirebilecek 21.06.2019 tarihinde yayınlandı

Oda Meclis kararıyla Oda üyelerin banka ve finans kuruluşlarıyla yaşadığı sorunlarla ekonomik sıkıntılar hakkında araştırma yaparak çözüm önerileri sunmak üzere ‘Bankalar ve Ekonomik Konular Çalışma Komisyonu’ kuruldu. Üyeler Oda web sitesi üzerinden ulaşacakları form aracılığıyla banka ve finans kuruluşlarıyla yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini Komisyona iletebilecek. 


Oda Üyeleri bankalarla yaşadığı sorunu online bildirebilecek

Başkanlığını Ahmet Akın, Başkan Yardımcılığını Sabahattin Kılıççıoğlu’nun üstlendiği ve Üyelerini ise Mesut Selim Özcömert, M. Mutlu Koyuncuoğlu ile Zeynel Aydemir’in oluşturduğu Komisyon, konular üzerine araştırmalar yaparak hazırlayacakları raporu, gerekleri yapılmak üzere Oda Meclisi’ne sunacak. Alınacak kararlara göre ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde girişimlerde bulunulacak ve çözümler üretilmek üzere lobi faaliyetleri yürütülecek.
Bu noktadan hareketle MTSO Üyelerinin yaşadığı sorunları ilgili banka ve finans kurumu ismini, zaman dilimi belirterek, yaşadıklarını net olarak tanımlamaları ve varsa konuya ilişkin dokümanları Oda’ya iletmeleri durumunda, sorunun çözümü için girişimlerde bulunulacak.

Formun doldurulması ve gönderilmesi:
Oda Web Sitesi Online İşlemler bölümünden ulaşılabilecek İletişim Formu sadece Oda üyeleri tarafından kullanılabilecek şekilde hazırlandı. Vergi numarasının girilmesi ile arama yapılabilecek. Vergi numarası doğru ise firma bilgileriyle birlikte form açılacak ve “Öneri, İstek ve Şikayetlerinizi Yazınız” bölümünü doldurduktan sonra ad, soyad ve GSM (cep telefonu) numarası yazarak “GÖNDER” butonuna basılacak. Cep telefonunuza gelen mobil onay kodunu ekranda belirtilen sürede girerek “BİTİR” butonuna basarak işleminizi sonuçlandırabilirsiniz. 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER