MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO Yerel Yönetimler Çalışma Grubu, Toroslar Belediye Başkanı ile bir araya geldi  17.07.2020 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yerel Yönetimler Çalışma Grubu, belediye başkanları ziyaretlerini Toroslar Belediyesi ile sürdürdü. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol eşliğinde gerçekleşen ziyarette grup üyeleri Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’a tanıştırılarak çalışmaları hakkında bilgi verildi. 


MTSO Yerel Yönetimler Çalışma Grubu, Toroslar Belediye Başkanı ile bir araya geldi 

İş dünyasının taleplerini aktarmak adına böyle bir Grup oluşturduklarını anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, “Sizlerle birlikte hareket etmek, yürüttüğünüz projelerde yanınızda olmak istiyoruz. Birlik ve beraberliği görmek halkımıza da güven aşılıyor” değerlendirmesini yaptı. MTSO Meclis Üyelerinin her birinin seçimle geldiğini, hepsinin sektörlerine ve şehrin sorunlarına son derece hakim olduğunu belirten Kızıltan, göreve geldikleri günden bu yana önyargısız birleştirici bir diyalog kurulmasına özen gösterdiklerini, kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde hareket ederek kentin gücünü ortaya çıkarma gayretinde olduklarını söyledi. Benzer şekilde oluşturdukları Çalışma Grubu’nun da belediyelerle işbirliği içinde çalışmak istediğini, doğru projelere destek vermek, yeni projeler getirmek, belediye başkanlarının önünü açmak istediklerini kaydeden Kızıltan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Sizden sonra Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanına gideceğiz. Ardından 5 belediye başkanımızla bir araya gelip Mersin’i masaya yatıracağız. Halkın moralini yükseltmemiz ve Mersin'in gücünü ortaya çıkarmamız gerekiyor. Biz, Mersin'i bir bütün olarak görüyoruz.” 
“Hepimizin derdi Mersin. Bu nedenle bir araya gelmemizin çok büyük faydaları var” diyen Meclis Başkanı Hamit İzol ise, “Önemli olan birlik ve kardeşliğimiz. Varsın para kazanmayalım ama bizim kardeşliğimize zeval gelmesin. Mersin, Türkiye’nin her köşesinden insanın yaşadığı bir kent. Böyle yerlere nifak sokmak kolaydır. Tüm belediye başkanlarımız bizim için çok önemli ama merkez ilçelerle daha da uyumlu ve sıkı çalışmamız gerekiyor. Neticede biz bir aileyiz” dedi. 
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz ise sözlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. İş dünyasına büyük önem verdiklerini ve Toroslar özelinde yatırımcıların yatırım yapmasını istediklerini kaydeden Yılmaz, “Toroslar’ın geleceğini inşa edecek olan sizlersiniz. Toroslar’da yapacağınız yatırımlarda her zaman yardımcı olmaya hazırız. Önemli olan her alanda sorunların çözülmesi ve ortak noktada buluşup bir araya gelebilmemiz. Her zaman kapımızı çalabilirsiniz” diye konuştu.
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER