MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO Yerel Yönetimler Çalışma Grubu Mersin Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti 17.07.2020 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yerel Yönetimler Çalışma Grubu Üyeleri günün son ziyaretini, Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol eşliğinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e gerçekleştirdi. 


MTSO Yerel Yönetimler Çalışma Grubu Mersin Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

Seçer’e Yerel Yönetimler Çalışma Grubunun hedefleri ve yol haritası hakkında bilgi veren MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, “İlçe belediyelerini ziyaretimiz sonrasında size geldik. Bu ziyaretlerimiz bir başlangıçtır. Ardından yol haritamızı belirleyip hep birlikte yürüyeceğiz. Bizleri bir arada görmek topluma umut ve cesaret veriyor. Aramızdaki iyi diyalogun kente de yayılmasını istiyoruz” dedi. 
“Mersinliler olarak belediye başkanları açısından şanslıyız. Başta siz olmak üzere 5 belediye başkanımızın çalışmasını da takdirle izliyoruz” diyen Meclis Başkanı Hamit İzol ise şunları söyledi: 
“Bazı eksikler olabilir sorun değil tamamlanır. Bu şehir hepimizin. Arkadaşlarımız da söylüyor biz aç kalmaya hazırız, yeter ki bu ülkede birlik beraberlik bozulmasın. Mersin hassas ve çok kıymetli bir kent. Biz bir aileyiz ve aile içinde ufak tefek sorunlar olabilir ama kavga istemiyoruz. Biz başkanlarımıza moral verirsek, randımanınız daha da yükselecektir. Diğer başkanlarımıza da söyledik, eğer siz de isterseniz bir araya gelmek istiyoruz.”

MTSO ile iç içe olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belki siyasetten daha fazla mücadelem iş hayatında geçmiştir. Bu nedenle en rahat anlaştığım kurum sizsiniz” dedi. Oluşan sıcak diyalogun büyük katkısını gördüğüne de değinen Seçer, şöyle konuştu: 
“Bana katkı sunmanız, Mersin’e katkı sunmanız demektir. Benim için en güzel ibadet çalışmak. Zaman zaman bazı hatalar yaptığımın farkındayım. Bazen dataları yanlış girerseniz yanlış sonuç alırsınız. Burada benim için yapıcı ve nezaketli eleştiri çok önemli. Diğer türlü enerjim düşüyor. Kimseden oy isteyen bir adam olmadım. Proje sunup destek istedim.”
Ardından projeler hakkında bilgi veren Seçer, Anamur’dan Gülnar’a kadar kentin dört bir yanında devam eden çalışmaları anlattı.
 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER