MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO ve İŞKUR arasında işbirliği protokolü imzalandı 24.06.2015 tarihinde yayınlandı

Mersin’de bu yıl 4.’sü düzenlenen İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı öncesinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.


Mersin’de işgücü arz edenlerle işgücü talep edenleri; kamu kurumları, üniversite, sanayici ve işletmeci işbirliği içinde buluşturacak, mesleki eğitim, girişimcilik, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasındaki işbirliğini kalıcı ve kurumsal hale getirecek fuar 15-16 Ekim tarihlerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek.

Fuarın özel amacı ise işgücünü arz eden ve arz etmeye hazırlanan kişileri, iş piyasası hakkında bilgilendirmek, istihdama girişlerini kolaylaştırmak ve çalışma hayatında başarılı olma konusunda rehberlik yapmak. İşgücü talep eden firmalara da taleplerini karşılamada yardımcı olmak, çalışma hayatı ve girişimcilik konularında bilgilendirmeyi amaçlamak olarak özetlenebilir.

Fuar kapsamında, fuarın temasına uygun konularda eğitim, seminer, konferans ve söyleşiler düzenlenmesi de planlanıyor. Bu bağlamda İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut’u ziyaret etti. Görüşme sonunda iki kurum arasında işbirliği protokolü imzalandı.

  


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER