MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO Sigorta Akademi’ye yoğun ilgi 22.02.2016 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı işbirliğinde düzenlediği ‘MTSO Sigorta Akademi’ isimli eğitim sektörden büyük ilgi gördü. İkinci eğitim ise Mart ayında düzenlenecek. 5 gün devam edecek eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları verilecek. Program süresince katılımcılara pazarlama stratejileri, etkili iletişim yöntemleri, yangın ve mühendislik sigortaları, sağlık sigortaları, hasar, trafik ve kasko sigortaları anlatılacak.


MTSO Sigorta Akademi’ye yoğun ilgi

MTSO Sigorta Akademi açılış töreni MTSO Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Açılışta konuşma yapan MTSO 30 No’lu Meslek Komitesi Meclis Üyesi Ahmet Akbaş, öncelikli hedeflerinin mevcut personeli eğitip, geliştirip hizmet kalitesini artırmak olduğunu söyledi. Ayrıca sektöre yeni girecek öğrencileri özendirmek istediklerine de değinen Akbaş, ardından beş gün devam edecek program hakkında bilgi verdi.

İlk gün kişisel gelişim, iletişim, imaj ve pazarlama tekniklerinin anlatılacağını kaydeden Akbaş, ikinci gün sağlık sigortaları ve acente levha kayıt mevzuatı hakkında bilgi verileceğini söyledi. Üçüncü gün yangın, nakliyat ve mühendislik sigortalarının ele alınacağını bildiren Akbaş, dördüncü gün hasar konusunun son gün ise trafik ve kasko sigortalarının anlatılacağını açıkladı. Akbaş, eğitimlerin 16.00 – 19.00 saatleri arasında MTSO Hizmet Binası’nda verileceğini dile getirdi.
MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı İbrahim Kiper ise açılış konuşmasında şunları söyledi:
“Vakıf olarak amacımız üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza mesleki eğitim vererek yeni gelişmelerden haberdar etmek. Bu eğitimin de sektöre faydalı olacağına inanıyoruz. 5 gün devam edecek program çerçevesinde katılımcılara toplam 15 saat eğitim verilecek ve sektöre yönelik önemli bilgiler paylaşılacak. Genellikle eğitimlerimizi 30’ar kişi ile sınırlı tutmaya çalışırız ancak yoğun talep nedeniyle bu kez daha kalabalık bir grupla karşı karşıyayız. Bir sonraki eğitimimiz Mart ayında gerçekleşecek.”

 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER