MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO’nun yeni yönetimi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti 13.04.2018 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) yeni Yönetimi, Meclis Başkanlık Divan ile TOBB Delegeleri seçimlerin ardından ilk resmi ziyareti TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na gerçekleştirdi. Ziyarette Mersin’in hedefleri ve önümüzdeki süreçte takip edilmesi planlanan projeler konuşuldu. 


MTSO’nun yeni yönetimi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı A.Hamit İzol ile beraberinde Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu ve TOBB Delegelerinden oluşan heyet, seçimler sonrasında ilk olarak Ankara’ya gitti. Ankara’da önce Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıkan heyet, ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Ayhan Kızıltan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, güzel bir seçim süreci geçirdiklerini, Mersin’de her zaman birlik beraberlik mesajı vererek yola çıktıklarını söyledi. Mersin’de çok fazla proje olduğunu belirten Kızıltan, “Mersin’de yatırımı devam eden bir havaalanı projemiz var, organize sanayi bölgeleri projeleri var, ulaşım projeleri gibi büyük ölçekli altyapı projeleri var. Üyelerimize yönelik projelerimiz var. Bizler bu projelerin hayata geçirilmesi için, her kesimin, her sektörün temsil edildiği bir oluşumla görev üstlendik. İnşallah Mersin’in ve Üyelerimizin sorunlarını bu birliktelikle çözeceğiz. Bizim tek amacımız bu” dedi.
Hisarcıklıoğlu’nun engin deneyimleri bulunduğuna dikkat çeken Kızıltan, üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilenip bu deneyimleriyle çözüm odaklı hareket ettiğini belirtti. Sohbet sırasında paylaşılan bir sorunun çözümü için anında ilgili Bakanlıkla temasa geçerek randevu talep ettiğini dile getiren Kızıltan, “Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra engin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz ve biz de her zaman yanında olacağız. Hep birlikte Türkiye için çalışacağız” ifadelerini kullandı.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER