MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO’nun son konuğu Ayfer Yılmaz oldu 07.03.2019 tarihinde yayınlandı

Aralık ayında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından organize edilen 'Mersin Başkanlarından Ne Bekliyor?' konulu arama konferansının ikinci aşaması, Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz’ın Odamızı ziyaretiyle sona erdi. MTSO üyeleriyle bir araya gelen Yılmaz, projelerinin detaylarını anlattı.


MTSO’nun son konuğu Ayfer Yılmaz oldu

MTSO'nun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarıyla buluşmasında son misafiri Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz oldu. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda Yılmaz, projelerini anlatırken Meclis Üyeleri de merak ettikleri sorulara yanıt aradı. Toplantıda çalıştay sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Meclis Başkanı Hamit İzol, “Belediye başkan adaylarımızın projelerini dinliyoruz. Demokrat Partiden Ayfer Yılmaz adaylığını açıklayınca, onunla da bir araya gelmek istedik” dedi. 
Çalıştayın detaylarını anlatan Ayhan Kızıltan ise, “Her seçimin demokrasiye yarışır şekilde geçmesini diliyoruz. Seçimlerin hiçbir tartışmaya mahal vermeyecek şekilde olmasını, hukuktan ayrılmamayı, vatandaşın seçme ve seçilme haklarının korunmasını diliyoruz. Demokrasi kaybettiği zaman hepimiz kaybederiz” dedi. Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanının Mersin’den seçildiğini hatırlatan Kızıltan, “Biz MTSO Meclisi olarak kadınlara çok değer veriyoruz. Meclisteki ve yönetimdeki kadın sayısının artması, bir gün kadın başkanların görev yapması en büyük beklentimiz” dedi. 
Demokrat Parti Başkan Adayı Ayfer Yılmaz ise belediye başkanlığı hayali ile yola çıkmadığını hatırlatarak şunları söyledi:
“Mersin için hayallerim var. Bir değil birçok projemiz var. Geçmiş yıllarda Mersin’in yıldızını apoletlerinden söktüler. Başkan olduğumda, ‘Hayallerimizin Kariyerimiz’ olması için çalışacağım. Projelerimle Mersin’i tekrar marka kent yapıp, Mersin’in sökülen yıldızlarını tekrar omuzlara takacağım.”


 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER