MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO Heyetinden Baro Ziyareti 13.11.2014 tarihinde yayınlandı

MTSO Heyeti’nden Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen’e Kutlama Ziyareti Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ve beraberindeki MTSO Heyeti yeniden seçilen Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen'i makamında ziyaret etti.


Ziyarete MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Kısa, Ufuk Maya, Ekrem Sağlam ve MTSO Hukuk Danışmanları eşlik ettiler. Mersin Baro Başkanı olarak yeniden seçilen Antmen’e başarılar dileyen MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut seçimlerin demokrasi şöleni içinde geçmesinin ülke demokrasisi ve Mersin için çok önemli olduğunu vurguladı. Mersin Barosu’nun, MTSO gibi kentin önemli ve öncü STK’larından biri olduğunun altını çizen Başkan Aşut, Mersin’in sosyal ve ekonomik sorunlarının tespiti ve aşılması adına ortaya konacak olan her projede Mersin Barosu ile uyum içinde çalışmaktan mutlu olacaklarını söyledi.

Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ise konuşmasında hizmet için bu göreve geldiklerini, rekabetin sadece sandığa kadar devam etiğini ama seçimden sonra camialarının ideolojileri bir kenara bıraktığını ve hukuk temelinde hizmet vermek adına birleştiğini belirtti.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER