MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO Futbol Şöleni sona erdi  25.01.2020 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) kuruluşunun 134. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen MTSO Futbol Şöleni Kızıl Elma ve Mersin Gençlik Spor takımlarının final karşılaşması ile sona erdi. Başlama vuruşunu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ın gerçekleştirdiği müsabakanın kazananı Mersin Gençlik Spor oldu. Final maçı öncesi Elazığ’da yaşanan 6.8'lik depremde hayatını kaybedenler de anıldı. 


MTSO Futbol Şöleni sona erdi 

MTSO Çalışanları, Komite ve Meclis Üyelerinin katılımıyla oluşturulan 11’er kişilik 8 takımın mücadele ettiği MTSO Futbol Şöleni 5 hafta sürdü. Müsabakalarda final oynamaya hak kazanan Mersin Gençlikspor birin olurken Kızılelma ikinci, Mersin Turkuaz ise üçüncü oldu. Final maçı sonrasında düzenlenen ödül töreninde, ilk üçe giren takımlara kupalarını, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile Meclis Başkanı Hamit İzol verdi. Turnuvanın en skorer ismi, 24 golle Coşkun Kotluk da ödülünü başkanların elinden aldı. Şampiyonada sporcuları Meclis Üyeleri ile Komite Üyeleri de yalnız bırakmadı. Futbol şöleni çiğ köfte ikramı ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.  

Kızıltan: “Spor sevgidir”
Konuyla ilgili değerlendirme yapan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, 134’üncü yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen bu organizasyonla mevcut bağları daha da güçlendirilmeyi, sporu sevdirmeyi ve bir yaşam biçimi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi. 
Sporun bir sevgi, tutku olduğundan bahseden Kızıltan; “Müsabakalarımız, sevgi, dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmiştir. Oyuncularımıza ve destek veren tüm katılımcılara, bizlere güzel bir spor heyecanı yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Kazanan MTSO oldu” dedi. 

İzol; “Birlik ve beraberliğimizi sporda da gösterdik”
MTSO Meclis Başkanı ise, birlik ve beraberliğimizi futbolda da göstermenin gururunu yaşıyoruz dedi. MTSO’nun köklü bir kurum olduğunu vurgulayan İzol, “Tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Güzel bir organizasyon gerçekleştirdik” dedi. 

Darıcı: “MTSO kadınlar arası tenis turnuvası düzenleyeceğiz”
MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Darıcı da, önümüzdeki süreçte MTSO kadınlar arası tenis turnuvası düzenleyeceklerinin müjdesini verdi. Bilmeyenler için önce eğitim ardından turnuvaya geçeceklerini kaydeden Darıcı, önümüzdeki süreçte detayların netleşeceğini ifade etti.

 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER