MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’ndan okulöncesi eğitime destek 12.04.2016 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı, minik öğrencilerin okul öncesi eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla anaokulu yaptırıyor. Vakıf, ilk etapta Akdeniz ilçesinde bulunan 11 ilköğretim okuluna anaokulu yapmayı hedefliyor.


MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’ndan okulöncesi eğitime destek

MTSO Eğitim ve Kalınma Vakfı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş biriliğinde, okul öncesi eğitime destek vermek amacıyla Akdeniz ilçesinde eğitim veren anaokulu olmayan ilkokullara anaokulu yaptırıyor. MTSO Eğitim ve Kalınma Vakfı tarafından yaptırılması planlanan 4 derslikli anaokullarının protokolü Vali Çakacak’ın da katıldığı törenle imzalandı. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı İbrahim Kiper, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkan Vekili Hacı İbrahim Bilir, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Sayman Üye Nihat Tan, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akbaş, Hüseyin Kış ve Murat Yüksekbaş katıldı.

“MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı adını ölümsüzleştirecek”

İmza töreninde konuşan Vali Çakacak, Mersin’in okul öncesi eğitim sıralamasında ilk sırada olduğunu bildirdi. Mersin’in Türkiye genelinde en çok anaokuluna sahip iller arasında yer aldığını belirten Çakacak, “Anaokulları, çocukların gelişiminde ve diğer eğitim hayatlarında başarılı olmalarında büyük önem taşıyor. MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı, yaptıracağı anaokulları ile adını ölümsüzleştirecek. Bu okullarda binlerce öğrenci yetişecek. Eğitime destek veren tüm hayırseverlere bol kazançlar diliyorum ki, eğitime daha çok destek versinler. Bu erdemli davranışınız için MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyorum” dedi.  

MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı İbrahim Kiper ise, daha önce de bu tip okullar yaptırdıklarını anımsatarak, eğitime her zaman destek vereceklerini söyledi. Anaokullarını üyelerinin destekleriyle yapacaklarını ifade eden Kiper; “Onlar bizi desteklemese bunların hiç birisini yapamayız. Onlara güveniyorum. Yaptığımız işin hayırlı olduğuna inandıkları için destek veriyorlar” diye konuştu.

 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER