MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO’dan İş ve Kariyer Fuarı’na destek 23.08.2016 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) her yıl olduğu gibi bu yıl da Mersin İş ve Kariyer Fuarı’na desteklerini sürdürüyor. Bu yıl 6’nıcısı düzenlenecek olan fuar, 19-20 Ekim 2016 tarihleri arasında Mersin Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak. 


MTSO’dan İş ve Kariyer Fuarı’na destek

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) koordinesinde düzenlenen ‘Mersin İş ve Kariyer Fuarı’ için geri sayım başladı. Organizasyon hazırlıkları sırasında MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ile Mersin İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu arasında konuyla ilgili işbirliği protokolü imzalandı. 
Protokol sonrası değerlendirme yapan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aşut, kentte istihdamın artmasını çok önemsediklerini söyledi. Bu yıl altıncı kez düzenlenen fuar organizasyonu ile iş arayanlarla işverenlerin bir kez daha buluşturulacağını hatırlatan Aşut, bu fuarın Türkiye’de önemli bir misyonu bulunduğunu belirtip, “Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yıl da kentimizde düzenlenecek olan böylesi önemli bir fuara desteğimizi sürdüreceğiz” dedi. 
Mersin İŞKUR İl Müdürü Kutlu ise Türkiye’ye örnek bir fuar organizasyonu düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Alanında Mersin’in marka fuarını yaratmaya çalıştıklarını kaydeden Kutlu, böyle bir hedefe tek başına ulaşmanın mümkün olmadığını bu nedenle MTSO gibi kentin önde gelen kuruluşlarının desteğini almayı önemsediklerini dile getirdi. Kutlu, organizasyonun uzman ekipçe bütün tarafların görüşleri alınarak; iş arayanlara, üniversite öğrencilerine ve stant açan firmalara fayda sağlayan bir fuar için çabaladıklarını belirtti.
100’e yakın firmanın stant açması beklenen organizasyonda, stantta bulunan insan kaynakları yetkilileri ihtiyaç duyduğu pozisyona başvuru yapan iş arayanlarla mülakat yapabilecek.  


 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER