MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO’dan iki ziyaret 16.06.2015 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kısa, Genel Sekreter Abdulkadir Dölek ile Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi Biçer Uçar, göreve yeni başlayan KOSGEB Mersin Müdürü Danyal Peker ile Basın İlan Kurumu Mersin Şube Müdürü Umut Çor’u makamlarında ziyaret etti.


KOSGEB’in çalışmaları ve KOSGEB’den beklentilerin dile getirildiği ilk ziyarette söz alan Mersin Müdürü Peker, son dönemlerde ar-ge ve inovasyona ağırlık verdiklerini anlattı. İnovasyon ve ar-ge çalışmalarına yönelik yeni destekler bulunduğunu bildiren Peker, “Bu yıl 5 tane girişimcilik ödülünün iki tanesi Mersin’e geldi ve her ikisi de bizim ar-ge ağırlıklı çalışan firmalarımızdı. Bizim bundan sonraki vizyonumuz bu yönde” dedi.

Ar-Ge ve teknolojideki gelişiminin önemine değinen Şerafettin Aşut ise, ar-ge ve teknoloji konusundaki çalışmaların artırılıp firmaların önce Teknoloji Transfer Ofisi, ardından da önce Tekmer ve sonrasında da Teknoparklara geçişleri noktasında ortak çalışmalar yürütülebileceğine dikkat çekti.

KOSGEB’in ardından Basın İlan Kurumu Mersin Şubesi’ne geçen heyet orada da Umut Çor’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER