MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO AİLESİ KAMPTA 24.10.2015 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve çalışanları Wonasis Otel’de düzenlenen eğitim kampında biraraya geldi. ‘Kritik Olayların Yönetimi’ konulu eğitim çalışmasının gerçekleştirildiği kampta MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve çalışanları düzenlenen tavla turnuvası ve dans atölyesi etkinlikleriyle eğlenceli bir haftasonu geçirdi.


MTSO AİLESİ KAMPTA

Kampın açılışında düzenlenen toplantıda konuşma yapan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, “MTSO ailesi diyorum; çünkü bizler sadece sayıları 60-70 kişi olan siz değerli çalışanlarımızdan oluşmuyoruz. Ailelerimizle, çocuklarımızla birlikte sayımız ikiye üçe katlanıyor” dedi. Binlerce üye ve ailelerinin de katılımı sonrası bu rakamın çok daha yüksek seviyelere ulaştığını kaydeden Aşut, şöyle konuştu: 
“Yani biz; binlerce kişilik büyük bir aileyiz. Gücümüz de buradan gelmektedir. Ben sizlerden, hep birlikte çalıştığımız, emek verdiğimiz bu büyük kuruma bu gözle bakmanızı rica ediyorum. Bu gözle bakarsak gerçek gücümüzü daha iyi görürüz. Nasıl bir kurumun parçası olduğumuzu, hem de öyle sembolik değil, aksine, aktif; karar veren; uygulayan ve yön veren bir parçası olduğumuzu görürüz.”

“Sizler kurumun omurgasını oluşturuyorsunuz”
Yönetim kurulu üyelerinin göreve seçimle ve belirli süreler için geldiklerini anlatan Şerafettin Aşut, “Görevlerimiz bitince bu görev ve makamları bizden sonra geleceklere layıkıyla bırakmak tek amacımız. Ancak sizler, bu büyük kurumun sürekli parçasısınız ve omurgasısınız. Bu da sizin bu kurum için değerinizi ve öneminizi bir kez daha arttırıyor” ifadelerini kullandı. 
Oda bünyesinde 1999 yılında aktif olarak çalışmaya başladığını kaydeden Aşut, “Ekibin niteliği söz konusu olduğunda, ben kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum. MTSO gibi; gerek yönetim kurulu, gerekse çalışanları anlamında, eğitim düzeyi, vasıfları, görgü ve kültürü gerçekten yüksek bir ekiple çalışmayı Allah bana nasip etti” dedi.
Yapılan her projede, Oda’nın gösterdiği her başarıda bu kalitenin etkisinin görüldüğünü vurgulayan Aşut, “Burada tek tek sayamayacağım kadar başarıları Mersin’e kazandırdık” dedi. 
Tüm departmanların özveriyle, bilgi ve tecrübeleriyle Mersin’de fark yarattığını ve Oda’yı bugünlere getirdiğini kaydeden Aşut, tüm çalışanlara teşekkür etti.

“Eğitim her zaman önemli”
Ancak, değişen dünyaya; artan rekabete; değişen dünya ekonomisine uyum sağlamak ve yeri geldiğinde öncü olabilmek için bu vasıfların daha da geliştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Şerafettin Aşut sözlerini şöyle tamamladı: 
“Bu anlamda söz konusu eğitim olduğunda, çalışanlarımızın eğitimlerinden taviz vermedik. 
Bu gün verilecek olan eğitimleri sadece çalışanlarımız değil, ben ve yönetim kurulumuzun da alacağını vurgulamak isterim. Çünkü, hepimizin eğitime ihtiyacı var. Dikensiz gül bahçesi yok. Elbette kişi ve kurum olarak hepimizin eksikleri var. Bu anlamda, hepimizin çözümün bir parçası olması gerekiyor. Bu kurumu; daha kaliteli, çalışanlarıyla daha mutlu, hizmet alan üyelerimizin daha mutlu, kurumsallaşmış bir yer haline getirmenin sadece yönetim kurulu olarak bizlerin değil, aslında çalışanlarımız olarak sizlerin bu sürecin daha çok katılmasıyla mümkün olduğunu iyi biliyorum. İşte bu eğitimlerden en büyük beklentim budur. 
Sorunları en iyi bilen sizlersiniz; En etkin çözümlerin de, yine sizden geleceğine eminim. Gelin bu iki gün hem biraz dinlenelim, biraz daha birlikte zaman geçirelim, hem de bu kurumu, yani ailemiz ve yuvamız gibi gördüğümüz, en çok zamanımızı geçirdiğimiz emek verdiğimiz bu kurumu nasıl daha ileriye taşırız bunu konuşalım. Ben; güzel, keyifli ve verimli bir hafta sonu diliyorum. Katıldığınız için hepinize, özellikle bizleri onurlandıran ve bize güç veren değerli ailelerinize, bu farklı eğitimi bizlere sunan EDUMAX Eğitim ve Danışmanlığa ve değerli eğitmenlerine, bu vizyonu gösteren ve eğitim konusunda bana her zaman destek veren değerli yönetim kuruluma teşekkür ediyorum.

Kamp, ilk günün sonunda düzenlenen akşam yemeği ile devam etti. Gecede Oda'ya uzun yıllar hizmet vermesi sonrasında emekli olan çalışanlar da unutulmadı. Ömer Muku, Mehmet Uğur Sümen, Recep Güdelek ve Cem Tigin İçen'e hizmetleri adına birer plaket ile hatıra olarak birer cep telefonu hediye edildi. 

 



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER