MTSO, 9 Mayıs’ı Korolar Şenliğiyle kutladı 09.05.2017 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü’nde ‘Avrupa Birliği Korolar Şenliği’ düzenledi.

MTSO, 9 Mayıs’ı Korolar Şenliğiyle kutladı

Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinde, Avrupa Birliği’nin misyonunu, tarihçesini, değerlerini geniş kitlelerle paylaşabilmek amacıyla çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘9 Mayıs Avrupa Günü’, Mersin’de de Avrupa Birliği Korolar Şenliği ile kutlandı.

MTSO AB Bilgi Merkezi ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen etkinlikte Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi Batı Müziği Orkestrası ile Mersin Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu sahne aldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe merkez ilçelerde eğitim veren 16 okuldan 25’er ortaokul öğrencisi katıldı.