MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

MTSO 3. SIRADA 13.08.2015 tarihinde yayınlandı

Ocak ayından bu yana en çok konuşulan, ülke ekonomisine yön veren ticaret ve sanayi odaları sıralamasında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Antalya ve Bursa’nın ardından üçüncü sırada yer aldı. Samsun ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odaları ise çıkan haber sayıarına göre dördüncü ve beşinci sırayı aldı.


MTSO 3. SIRADA

Yılbaşından bu yana ülkemizde ekonomiye yön veren ticaret ve sanayi odalarını kapsayan araştırmaya göre ekonomi sayfalarında en çok ATSO’nun haber olduğu belirlendi. Medya takip ajanslarının ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide yayınlanan haberleri tek tek incelemesinin ardından, il ve ilçelerde faaliyet gösteren 180’i aşkın ticaret ve sanayi odası içinde ATSO geride kalan yedi ay boyunca toplam 3 bin 481 haberle ilk sırada yer aldığı belirlendi.

BTSO ekonomi sayfalarında yayınlanan 3 bin 086 haberle ikinci olurken, MTSO, bin 118 haberle üçüncü sırayı aldığı saptandı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (STSO) Ocak ayından bu yana yazılı basında çıkan 848 haber ile dördüncü, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (SATSO) da toplam 751 haberle beşinci sırada yer aldığı belirlendi. Yazılı basında çıkan haber ve köşe yazılarında ilk on sıra içinde Edirne, Trabzon, Manisa, Çanakkale ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odaları’nın bulunduğu tespit edildi.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER