MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Mersin Deniz Müzesi iki sergiye ev sahipliği yapıyor 12.05.2015 tarihinde yayınlandı

Mersin Deniz Müzesi, aynı anda iki sergiye birden ev sahipliği yapıyor.


Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) desteği ile düzenlenen serginin açılışına Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, MDTO Başkanı Cihat Lokmanoğlu, MDTO Genel Sekreteri KorerÖzbenli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, MTSO Genel Sekreteri Adülkadir Dölek, Başkan Danışmanı Orhan Çapan ile çok sayıda davetli katıldı. Sergilerin ilkinde M. Nihat Taner’in arşivindeki 1941 – 1946 yılları arasında askeri deniz okullarının fotoğraflarına yer verildi.

Bir döneme tanıklık eden 23 fotoğraftan oluşan sergi ay sonuna kadar ziyaret edilebilecek. Bir diğer sergide ise 12 görsel yer alıyor. Nautilus Araştırma Gemisi’nin 2009 – 2013 yılları arasında Dr. Robert Ballard başkanlığında Türk karasularında yaptığı çalışmalarda elde edilen veriler üzerinde gerçekleştirilen bilimsel incelemelere yer verilen sergi büyük beğeni topladı.

Serginin açılışında bir döneme tanıklık eden fotoğrafları paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu anlatan M. Nihat Taner ile desteklerinden ötürü MDTO Başkanı Cihat Lokmanoğlu’na birer plaket verildi.


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER