MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Mersin’de 12-16 yaş arası gençler sanayi ile buluşuyor 25.07.2017 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTSOB) ortaklığında hazırlanan ‘Yıldızlar Sanayide’ projesiyle 12-16 yaş arası gençler sanayi ile buluşuyor. Projeyle gençlerin, sanayi tesislerini tanıması, üretilen ürünler hakkında fikir sahibi olması ve farklı meslekleri tanıyarak iş dünyasına bakış açılarının geliştirilmesi hedefleniyor.


Mersin’de 12-16 yaş arası gençler sanayi ile buluşuyor

MTSO ve MTOSB’nin işbirliğinde düzenlenecek olan ‘Yıldızlar Sanayide’ yaz okulu projesiyle, 12-16 yaş arasındaki gençler üretimle tanıştırılıyor. Projeyle gençlere MTOSB’nin bünyesinde yer alan sanayi tesislerini tanıtmak, üretilen ürünler hakkında fikir sahibi olmalarını sağlamak ve farklı meslekleri tanıyarak iş dünyasına bakış açılarının geliştirilmesi hedefleniyor.

Bu kapsamda 31 Temmuz ve 24 Ağustos tarihleri arasında 4 hafta sürecek ücretsiz yaz okulu düzenleniyor. Yaz okunla katılan gençler, Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bulunan, elektrik-elektronik teknolojisi, gıda teknolojisi, makine teknolojisi, metal teknolojisi, mobilya ve iç mekan tasarımı olmak üzere 5 bölüme ait atölye ve laboratuvarlarda üretilen malzemelerin autocad, cad, solidworks gibi çizim teknikleriyle, proje süreçleri ve üretim aşamalarını gözlemleyecek. Böylelikle gençlerin hangi meslek dalını kendilerine daha yakın gördükleri ortaya çıkartılacak.

Ayrıca proje kapsamında gençlerin servis ve yemek gibi ihtiyaçları da ücretsiz olarak karşılanacak.

Son başvuru tarihi: 27 Temmuz

Katılımın ücretsiz olduğu yaz okuluna kayıtlar başladı. Son başvuru tarihi ise 27 Temmuz. Daha fazla bilgi almak için [email protected] adresine mail atılabilir ya da 0 (324) 676 44 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER