MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Mersin Büyükşehir Belediyesi S Plaka ihalesinde artışa gitti 02.08.2016 tarihinde yayınlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, toplu taşımacılığın geliştirilmesi ve korsan taşımacılığı önlemek için S plaka sayısının artırılmasına karar verdi. Bu kapsamda belediye, 211 adet merkez olmak üzere toplamda 778 adet yeni S plaka ihalesi için düğmeye bastı.


Mersin Büyükşehir Belediyesi S Plaka ihalesinde artışa gitti

Korsan taşımacılığı kayıt ve disiplin altına almayı, fiilen çalışan esnaf menfaatlerini korumayı ve trafik ile yolcu emniyetini sağlamayı amaçlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 211 adet merkez olmak üzere toplamda 778 adet yeni S plaka ihalesinin yapılmasına karar verdi. İhaleyle Anamur’a 145 adet, Aydıncık’a 20 adet, Bozyazı’ya 40 adet, Çamlıyayla’a 27 adet, Gülnar’a 80 adet, Mut’a 155 adet ve Silifke’ye 100 adet yeni S plaka verilecek.

İhale; merkezde 24 Ağustos saat 14.00’te, Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Çamlıyayla, Gülnar, Mut ve Silifke ilçelerinde ise 25 Ağustos saat: 14.00’te yapılacak. İhale için başvurular 1 Ağustos’ta başlarken, 15 Ağustos’a kadar devam edecek. Müracaat yeri Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ticari Plakalar ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak belirlendi.  İhaleye katılım hakkı elde edenler ise 22 Ağustos tarihinde açıklanacak. İhale için teklif verme tarihi; merkez için 24 Ağustos saat 13.00–14.00 arası olarak belirlenirken, Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Çamlıyayla, Gülnar, Mut ve Silifke ilçeleri için 25 Ağustos saat 14.00’e kadar süre tanındı.

İhale kapalı teklif usulü yapılırken, posta yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacak. Müracaat dosyaları UKOME bünyesinde oluşturulacak komisyon tarafından incelenecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden duyurulan S plaka alma hakkı elde edenler, teklif zarflarında yer alan bedellerin tamamını ihale sonucunun açıklanmasına takiben 10 iş günü içerisinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Merkez Veznesi’ne yatıracak. Satın alınan S plaka spekülatif kazanca neden olmaması için, tescil tarihinden itibaren 3 yıl süreyle bir başka kişiye satılmayacak, devredilmeyecek ve herhangi bir şekilde hibe edilemeyecek.

S Plakalar; merkezde 143 bin 520 TL artı KDV, Silifke’de 17 bin 160 TL artı KDV,  Mut’ta bin 9 bin 170 TL artı KDV, Gülnar’da 5 bin TL artı KDV, Çamlıyayla’da 4 bin TL artı KDV, Bozyazı’da 5 bin TL artı KDV, Aydıncıkta 4 bin TL artı KDV ve Anamur’da 9 bin 470 TL artı KDV’den ihaleye çıkacak.

 

 

 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER