Makine Mühendisleri Odası’ndan MTSO’ya ziyaret 01.06.2015 tarihinde yayınlandı

Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi yeni yönetimi Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Mehmet Akif Erman, Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Çamak ve Hasan Keskin’i, MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’un yanı sıra Meclis Üyesi Ayhan Kızıltan, Genel Sekreter A.Kadir Dölek ile Başkan Danışmanları Orhan Çapan ve Ercan Akın ağırladı. Her iki kurumun da birlik ve beraberlik mesajları verdiği görüşmede Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Mehmet Akif Erman, merkezleri tarafından önümüzdeki süreç için güzel projeler hazırlandığını, bu projeleri karşılıklı işbirliği ile hayata geçirmek istediklerini söyledi. MTSO Başkanı Şerafettin Aşut da birlikte çok daha fazla çalışıp daha çok projeye imza atılması gerektiğine değinerek, “Mersin için yolumuza el ele vererek devam edeceğiz” diye konuştu. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.