MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Kurumların desteği gücümüzü artırıyor. 31.05.2015 tarihinde yayınlandı

Mali Müşavirlik Haftası çerçevesinde beraberindeki heyetle birlikte Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut’u ziyaret eden Mersin Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanı Ömer Faruk Tokgöz, iş adamlarının desteğini de arkalarına almalarıyla seslerini daha da güçlü duyurduklarını, bu nedenle birlikte hareket etmenin büyük önem taşıdığını söyledi.


Yıllardır iki odanın yakın ilişki içinde olduğunu anlatan Ömer Faruk Tokgöz, “Tek başımıza hareket ettiğimizde istediğimiz sonuçları alamazken sorunlarımızı duyurmak için ticaret ve sanayi odası ya da esnaf odası gibi iş dünyası temsilcileriyle birlikte hareket ettiğimizde çok daha verimli sonuçlar alıyoruz. Bundan sonrasında daha sık görüşmek istiyoruz” dedi.
Gerek ticarete yön verilmesi gerekse Marka Kent Mersin çalışmalarında aktif rol üstlenmek istediklerini vurgulayan Tokgöz, bunun yanında MTSO ile ortak projelere imza atmak istediklerine dikkat çekti. Özellikle şirketlerin kuruluş aşamasına yönelik eğitim çalışmalarını artırarak devam ettirmek istediklerini söyleyen Tokgöz, ardından bu eğitimlerin çıktılarının bir kitapta toplanarak şirket kurmak isteyenlere rehber olabileceğini anlattı.

Aşut: “Artacak bilgi ile hatanın oluşumunu önlemeliyiz”
Şerafettin Aşut; MTSO’yu ziyaret eden Mersin Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulunun ve meslektaşlarının Mali Müşavirlik Haftasını kutladı. Ortak projelere, eğitim çalışmalarına MTSO olarak büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Şerafettin Aşut, “Özellikle hukuk ve mali müşavirlik konularındaki eğitimler bizim için önemli. Firmalarımızın doğru yönetilmesini sağlama arzusundayız. Önemli olan işletmelerin sıkıştığında mali müşavir ya da hukukçulara gitmeleri değil, bu işletmelerin yolun başında doğru yürümesini sağlamak. Başarı böyle gelir” dedi. Eğitimlerin artırılması önerisini desteklediklerini ifade eden Aşut, her iki kurumun proje gruplarının birlikte çalışması gerektiğini söyledi.
Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

 


Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER