MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

Kızıltan ve İzol'dan MGC'ye hayırlı olsun ziyareti 14.11.2019 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol, tamamlanan seçimlerin ardından Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nin (MGC) yeni başkanı R. Kaya Tepe ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.


Kızıltan ve İzol'dan MGC'ye hayırlı olsun ziyareti

Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Kızıltan, düzeyli ve demokratik geçen seçim süreci için tebrik etti. "Basın her zaman ayrılmaz bir parçamız oldu" diyen Kızıltan, hazırlanan düzeyli haberlerle yöneticilerin her zaman desteklendiğini, motive edildiğini söyledi. Sektörün güçlenebilmesinin birlikteliğin sağlanması, sorunların doğru saptanıp doğru çözümler üretilmesiyle mümkün olabileceğini vurgulayan Kızıltan, "Sizlerin güçlenmesi adına her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Meclis Başkanı Hamit İzol da sözlerine yeni yönetimi tebrik ederek başladı. Kendisinin de sektörün bir parçası olduğunu hatırlatan İzol, "Sorunları en iyi bilen kişilerden birisiyim. Önümüzdeki süreçte ne yapabiliriz birlikte saptamalıyız. Tüm dünya ciddi bir dijital oluşum içine gidiyor. Birleşmeler gerçekleşip dijital alanda güçlenip yeni istihdam alanları oluşturulabilir. Devlet de bu birleşmeleri destekliyor. El ele vererek güçlenmeyi bugüne kadar başaramadık. Bundan sonrasında yapabileceğimizi umut ediyorum" dedi.

Cemiyet yapısı hakkında kısa bir bilgi veren Cemiyet Başkanı R. Kaya Tepe ise 353 üyeleri bulunduğunu kaydederek bunun 120'sinin sarı basın kartı sahibi olduğunu bildirdi. Basının zor bir dönemden geçtiğini, özellikle girdi maliyetlerinin büyük ölçüde arttığını kaydeden Tepe, "Basın demokrasinin temelidir. Bizlerle birlikte yeni bir dönem başladı. Desteklerinizin artarak devam etmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ardından başkanlar anı defterini imzaladı. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER