MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Türkçe English
MTSO 13. Yıl
ÇAĞRI MERKEZİ 0850 304 33 33
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin
Mersin Cennet Cehennem

İnsan Kaynakları Yönetimi ve Liderlik Zirvesi için imzalar atıldı 13.09.2017 tarihinde yayınlandı

Bölgenin en büyük İnsan Kaynakları Yönetimi ve Liderlik Zirvesi’nin hazırlıkları devam ediyor. Zirve için Girişimci İnsan Kaynakları Derneği ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında işbirliği protokolü imzalandı.


İnsan Kaynakları Yönetimi ve Liderlik Zirvesi için imzalar atıldı

Her geçen yıl yoluna büyüyerek devam İnsan Kaynakları Yönetimi ve Liderlik Zirvesi’nin 7’ncisi bu yıl 26 Ekim 2017’de Mersin Divan Otel’de düzenlenecek. İlk gün gerçekleşecek panellerde İnsan kaynakları nereye gidiyor? Bölgemizde, dünyada bu alanda neler oluyor? Sorularına yanıt aranacak. İkinci gün ise Sultaşa Otel’de liderlerden oluşan 30 kişilik dar bir gruba yarım günlük eğitim verilecek. Zirvenin çalıştayının ise 20 Eylül Çarşamba günü Hilton Otel’de yapılması planlanıyor.

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Serkan Özada ve Dernek Üyeleri MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut’u ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. 2010 yılından bu yana iş ve kariyer fuarı düzenlediklerini anlatan Özada, “İnsan kaynakları zirvelerine ise 2013 yılında başladık. O yıllarda henüz sosyal bir statümüz yoktu. Girişim grubu olarak çalışıyorduk ve MTSO ile İŞKUR desteğini alarak zirve düzenliyorduk. Bugün ise yine sizlerin sayesinde bölgenin en büyük zirvesini düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. MTSO’nun verdiği desteğin diğer tüm kurumları harekete geçirdiğini ve büyük organizasyonlara imza atıldığını vurgulayan Özada, çalışmaların Adana’ya da örnek olduğunu ve orada da insan kaynakları zirvesi düzenlenmeye başladığını söyledi.

Yine MTSO desteği ile MTSO Hizmet Binası’nda İŞKUR Müdürlerini, üst düzey yöneticileri getirerek Türkiye’de bir ilke imza atıp İşveren Danışmanlığı etkinliği yaptıklarını hatırlatan Özada, “Birlikte bu alanda Mersin’i markalaştıracak önemli çalışmalar yaptık” ifadelerini kullandı.

Yeni zirvenin hazırlıklarına devam ettiklerini bildiren Serkan Özada, hedef kitlelerinin özel sektör temsilcilerini olduğunu söyledi. İki önemli hedefleri olduğunu kaydeden Özada, “Bunlardan ilki İŞKUR, KOSGEB, SGK tarafından sağlanan, personel maliyetlerini düşürecek programları üyelerimize duyurmak. İkinci amacımız ise firmaların kurumsal yapısını güçlendirip markalaşma yolundaki sorunlarını çözüp kentimizin markalaşmasına katkı sağlamak” diye konuştu.

Aşut: “Türkiye’ye örnek oldunuz kutlarım”

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ise yaptıkları çalışmalarla Türkiye’ye örnek olan Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Serkan Özada ve ekibini kutlayarak sözlerine başladı. İş dünyasına destek adına yapılan her türlü çalışmanın arkasında olduğunu kaydeden Aşut, bundan sonrasında da şahsi olarak desteklerini sürdüreceğini vurguladı.

Bu tür etkinliklerde ikinci nesil sanayicilerin eğitimine de yer ayırmaları tavsiyesinde bulunan Aşut, “2. Kuşak sanayicileri de liderler grubu içinde değerlendirebilirsiniz. Bu insanlar geleceğin yöneticileri olacak ve şimdiden eğitim almaları gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Görüşme işbirliği protokolünün imzalanması ve toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.



Sayfa gönderiliyor. Lütfen bekleyiniz

ARKADAŞINA GÖNDER